søndag den 18. marts 2012

Påskestemning

Dagen i dag har bare stået på hygge.
Min kæreste prøver at lære mig at se Formel1, det startede jo i dag, så det brugte vi morgenen på med morgenmad i sengen. Har aldrig haft noget i mod Formel1, har bare ikke forstået reglerne osv., men når man kommer lidt ind i det, er det faktisk ret spændende :-)

Til frokost havde min kæreste købt rødspætte, han troede han havde købt filet, men da vi åbnede pakken så vi, at den sgu var hel! oooh.. så måtte vi i gang med at finde videoer på youtube om hvordan man ordner sådan en satan - det tog sin tid! men lækkert blev det

Jeg har også pyntet op til påske i dag, aner ikke om det er for tidligt, men fik sådan lyst til det, da mine påskeliljer sprang ud. Jeg synes altid det er så hyggeligt når der er pyntet op, og er elendig til at tage det ned når højtiderne er forbi. Tog lige et billede af det - det er ret elendigt, beklager!Nu vil jeg sætte mig til rette i sofaen og lakere mine negle mens mit hår tørrer lidt :-)

Hav en fantastisk aften!

Follow my blog with Bloglovin

2 kommentarer:

 1. hvor lyder det hyggeligt - skønne billeder btw! :-)

  Har en giveaway på min blog - du kan bl.a. vinde det populære retro ur "Wega" fra casio. Kig forbi hvis det frister. :-)

  http://www.theclothingrail.dk/2012/03/giveaway-vind-et-ur-fra-urkompagniet.html

  / kh. Signe, theclothingrail.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak ! :-)
   Kigger forbi med det samme.
   Hav en dejlig dag :-)

   Slet