mandag den 7. maj 2012

jubii - PAKKE! :-D

Og nej, dette er ikke et sponsoreret indlæg - så heldig er jeg desværre ikke :-D

Så har min søde kæreste lige været nede at hente min pakke fra billigvoks. Den kom faktisk allerede dagen efter jeg havde bestilt den, men var ikke hjemme da posten kom i torsdags og så var der jo helligdag og weekend, så kunne først få den i dag :-(

Men se nu her..


Jeg ELSKER at få pakker fra billigvoks, da der altid ligger en lille overraskelse :-D
.. men nu til de ting jeg bestilte.

En hårkur, en skønhedselixir og hårelastikker.


Hårkuren skal være intensiv fugtgivende og genoprettende. Den indeholder tre olier; Arganolie, som styrker håret og efterlader det glasfuldt og fløjlsblødt. Cyperus olie, som giver naturlig beskyttelse, tilfører volumen og gør håret mere medgørligt. Og Linolie, som lukker og blødgører håret. Giver håret en unik og spektakulær glans. (Beskrivelserne af olierne står på pakken)

  
Hårelixiren lover mere eller mindre det samme som kuren og indeholder de samme olier, så den vil jeg ikke skrive så meget om. Men jeg er helt vild med designet på produkterne, de ser rigtig fine og eksklusive ud og så dufter de FANTASTISK!

Til sidst bestilte jeg disse elastikker, som skulle virke ligesom Blax elastikkerne. De er bare meget billigere. De koster 20 kr. for 10 i stedet for 50-70 kr. for 8!

Glæder mig rigtig meget til at prøve produkterne i løbet af ugen! :-DFollow my blog with Bloglovin

4 kommentarer:

 1. Uh lækre.. du må lave nogle anmeldelser af tingene. specielt elastikkerne vil jeg gerne høre om :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør jeg gerne når jeg lige har prøvet tingene et par gange :-D

   Slet
 2. Der er INTET bedre end at få pakker! :-D Også selvom man udemærket godt ved, hvad man har bestilt. Så er det fantastisk at pakke det op! :-) Haha. Du må lige komme med en tilbagemelding, især om hårkuren. Har i hvert fald hørt om det der "Linolie", det skulle være rigtig lækkert for håret!

  Knus. <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha! Du har fuldstændig ret - det er simpelthen bare det bedste! Jeg lover at komme med et par anmeldelser i løbet af næste uge :-) <3

   hav en skøn aften.

   knus

   Slet