onsdag den 3. oktober 2012

6 ting fra nicehair.

Hej, piger!

Nu hvor jeg jo tippede Jer om tilbuddet til nicehair var der en af mine læsere der efterspurgte, hvad jeg kunne tænke mig derinde fra. Synes det er et supergodt spørgsmål, så vil gerne dele det med Jer alle. 

Nogle af tingene har jeg allerede, men vil klart anbefale Jer dem!
Har valgt ikke at skrive særlig meget om produkterne, da indlægget ellers ville blive voldsomt langt! Men hvis I har nogle spørgsmål, så smid endelig en kommentar <3 
Håber I kan lide denne type indlæg.

Første ting er denne FANTASTISKE leave-in conditioner i skumform! Den var med i august goodieboxen og jeg er helt tosset med den! Har aldrig prøvet noget så lækkert for mit hår, så den vil jeg klart anbefale ALLE. I kan finde den lige her.


Så er der jo min kære tangle teezer! Jeg er simpelthen vild med min, og bruger ikke andet længere! Den er simpelthen så skånsom og det er tydeligst ved at den ikke river en brøkdel af hår ud i forhold til mine andre børster og så gør det heller ikke ondt at rede hår længere! 
Denne lille skat kan findes lige her

Farvebomben! Denne fantastiske sag har gjort at jeg ikke behøver at farve hår ofte længere! Har faktisk slet ikke farvet hår i den tid jeg har ejet den! Den opfrisker hårfarven, så det næsten ser helt nyfarvet ud! Og til den pris jeg kan købe den til nu, tror jeg at jeg skal have købt et lille lager hjem :-)
Find den lige her


Så har vi denne shampoo - har læst SÅ meget godt om den at jeg bliver nødt til at prøve den nu! 
Den kan findes lige her.


Så har vi denne touperings børste fra GHD, denne har jeg også læst rigtig meget godt om, og jeg mangler virkelig et godt redskab til at tourpere hår! så denne er allerede på vej hjem til mig. ;-)
I kan finde den her

Og sidst, men ikke mindst - min favorit tørshampoo! Jeg er afhængig af tørshampoo, virkelig! Og denne opfylder ALLE mine krav og så er den tilmed billig. Jeg skal helt sikkert have bestilt en hel masse hjem. Den kan findes lige her.

Alle billeder er lånt fra nicehair.dk4 kommentarer:

 1. er den fra revlon hårfarve??

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja den er fra revlon, men det er ikke helt en hårfarve - det er en nutri color creme, der bare frisker farven op :-)

   Slet
 2. Hej søde Nuria :-) tusind tak for hjælpen - har lige prøvet at bestille shampooen fra kerastase, men den vil ikke :( så fandt jeg så ud af, at kerastase, redken og maroccan olie produkter ikke kan købes af værdikuponen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej hvor øv! Men så kan man vel bare lære at læse det med småt. hihi.
   Håber du fandt noget andet godt <3

   Slet