lørdag den 24. november 2012

Botox mod migræne?

Dette indlæg kommer ikke til at handle om hverken tøj eller make-up, men en anden ting, der tager rigtig meget af min tid - min migræne! Jeg lider rigtig meget af migræne, har det mindst en gang om ugen, og det er frygteligt! I går faldt jeg tilfældigvis over en artikel (link) om at botox skulle hjælpe mod migræne! Jeg gik helt i baglås og måtte læse alt jeg kunne finde om det, for tænk hvis der er noget der kan hjælpe mig? 

Forskerne mener, at botoxen ved at lamme nervebanerne i ansigtet og nakke, hindrer enkelte smertesignaler fra at nå hjerne. Og syv ud af ti migrænepatienter har fået reduceret hyppigheden af anfald med 50%!!! 

Lige nu sidder jeg virkelig og overvejer om jeg skal prøve det! Jeg har jo intet at miste, og hvis det hjælper ville min hverdag virkelig blive meget bedre.
Men jeg havde aldrig forstillet mig at jeg som 20-21 årig skulle få botox i panden!

 Hvad havde I gjort?
Er der nogle af Jer der lider af migræne? 

4 kommentarer:

 1. Jeg havde helt sikkert gjort det, hvis jeg var dig, når du er så plaget af det. Jeg lider til tider af migræne, men ikke så tit som dig. Når jeg så har det, så er det også virkelig slemt. God bedring <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Din stakkel! Migræne er bare slet ikke sjovt. Tror også jeg ringer rundt i næste uge og hører lidt om det. Tak <3

   Slet
  2. Jeg syntes helt klart at dit lyder værre end mit, så jeg skal ikke ynke. Det er dig der er staklen på dette område ;) Det lyder som en god ide. Hvis der ikke er nogle betydelige bivirkninger ved det, så skal det da helt klart overvejes <3

   Slet
 2. Jeg siger: go for it! :-) og som du selv siger, så har du ikke noget at miste. hvis ikke det virker, jamen så går du i hvert fald ikke rundt og tænker mere over det!:-)

  knus

  SvarSlet