mandag den 30. juli 2012

den gladeste!


Det seneste stykke tid har været noget værre rod oppe i mit hoved, da jeg ikke har vidst, hvordan mit liv ville se ud efter sommeren, har ikke nævnt det på bloggen, men har været godt frustreret, dels pga min min økonomiske situation, hvis jeg blev optaget på mit studie og skulle på SU igen, men også hvis ikke jeg blev optaget og slet ikke havde en indtægt. I sidste uge var jeg til jobsamtale i Fitness World, og jeg fik jobbet! YAY! Og i morges da jeg vågnede løb jeg ud til postkassen, hvor det længe ventede brev lå OG JEG ER FANDME BLEVET OPTAGET!!!

Nu kan jeg finde ro igen, nu ved jeg nogenlunde, hvordan mit liv kommer til at se ud det næste stykke tid - nemlig lige som jeg havde ønsket mig.

Det er sjældent tingene bare går som de skal, men denne gang lykkedes det hele bare. Har mit arbejde på campingpladsen til midt/slutningen af august fast og i weekenderne til slutningen af oktober, d. 27. august starter jeg på uddannelsen til Finansøkonom, og i oktober starter jeg i Fitness World, son ligger 5 minutter i bil fra min nye skole :-)

Kan godt være det blev et lidt længere indlæg, men havde brug for at dele min glæde med Jer <33


Follow my blog with Bloglovin

4 kommentarer:

  1. Ej smukke!!!!!!! Stort tillykke!!!!! Hold da op hvor er det bare dejligt! Så kører det :)

    SvarSlet
  2. fantastisk !! hvor er det bare flot. tillykke!":D

    SvarSlet