onsdag den 8. august 2012

Broccolisalat

Så er vi næsten færdige med vores køkken, så kunne endelig lave aftensmad igen. I aftes blev det så til spaghetti med kødsovs og broccolisalat. Jeg ELSKER broccolisalat og vil derfor gerne dele min opskrift med Jer. 


I skal bruge:

1 broccoli
1 Æble
1 rødløg
1/2 lime (ikke nødvendig)
Græsk yoghurt (glemte at måle, men det var vidst omkring 5-6 spiseskeer) 
1 spiseske olivenolie
Salt, peber og urtesalt efter smag.

Som I nok kan se er jeg altså aldrig særlig præcis med mine opskrifter, for der er altså ingen der synes det samme smager godt - nogle kan lide meget salt, andre kan ikke, så jeg nægter at skrive mål på (desuden bruger jeg en kværn, og "13 omgange" ville I heller ikke kunne bruge til en fløjtende fis") hihi :-) 

Fremgangsmåde:

Skær broccolien i mindre stykker, kom den i et dørslag og hæld ca. en liter kogende vand over og skyl lige bagefter med koldt vand. Lad broccolien stå og køle af mens du skær æblet og løget i små tern. 
Find en skål frem som det hele kan være i - kom din græske yoghurt i og krydr den og evt en halv lime, derefter blandes det hele sammen og vupti - så' der serveret :-)

Håber det var til at forstå, ellers må I spørge :-) 

Salaten er forresten også fantastisk til madpakken dagen efter!


Follow my blog with Bloglovin

4 kommentarer:

 1. Åh den ser god ud! :-) Mmmnmmmm... Det skal der vist handles ind til, til imorgen. Haps :-)

  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja! Hvis du laver den, så kom endelig med din mening :-) <3

   Slet
 2. Jeg elsker også broccolisalat, det er så skønt - i min version ryger der altid også pinjekerner, bacon og rosiner i (: Og gerne et skævt balsamico.

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også lækkert! Nu kan jeg godt nok ikke lide rosiner, men hvis jeg har overskud på madbudgettet kan der også godt ryge bacon og pinjekerner i - jeg brugte lime som i stedet for balsamico, men faktisk mest pga farven :-)

   Slet