Så er vi næsten færdige med vores køkken, så kunne endelig lave aftensmad igen. I aftes blev det så til spaghetti med kødsovs og broccolisalat. Jeg ELSKER broccolisalat og vil derfor gerne dele min opskrift med Jer.
I skal bruge:
1 broccoli
1 Æble
1 rødløg
1/2 lime (ikke nødvendig)
Græsk yoghurt (glemte at måle, men det var vidst omkring 5-6 spiseskeer)
1 spiseske olivenolie
Salt, peber og urtesalt efter smag.
Som I nok kan se er jeg altså aldrig særlig præcis med mine opskrifter, for der er altså ingen der synes det samme smager godt - nogle kan lide meget salt, andre kan ikke, så jeg nægter at skrive mål på (desuden bruger jeg en kværn, og "13 omgange" ville I heller ikke kunne bruge til en fløjtende fis") hihi :-)
Fremgangsmåde:
Skær broccolien i mindre stykker, kom den i et dørslag og hæld ca. en liter kogende vand over og skyl lige bagefter med koldt vand. Lad broccolien stå og køle af mens du skær æblet og løget i små tern.
Find en skål frem som det hele kan være i - kom din græske yoghurt i og krydr den og evt en halv lime, derefter blandes det hele sammen og vupti - så' der serveret :-)
Håber det var til at forstå, ellers må I spørge :-)
Salaten er forresten også fantastisk til madpakken dagen efter!
Follow my blog with Bloglovin
Åh den ser god ud! :-) Mmmnmmmm... Det skal der vist handles ind til, til imorgen. Haps :-)
SvarSletKnus
Ja! Hvis du laver den, så kom endelig med din mening :-) <3
SletJeg elsker også broccolisalat, det er så skønt - i min version ryger der altid også pinjekerner, bacon og rosiner i (: Og gerne et skævt balsamico.
SvarSlet- Anne
Det er også lækkert! Nu kan jeg godt nok ikke lide rosiner, men hvis jeg har overskud på madbudgettet kan der også godt ryge bacon og pinjekerner i - jeg brugte lime som i stedet for balsamico, men faktisk mest pga farven :-)
Slet