torsdag den 1. november 2012

Min makeup del 3.

Så er vi nået til 3. del af min makeup, og denne gang vil det handle om øjenskygger og i morgen kommer sidste del så :-)

Min helt klare favorit her er min naked palette far urban decay! Den bruger jeg hver evig eneste dag! Den er desværre lidt dyr og ikke helt nem at få fat i, så jeg har derfor ledt efter et alternativ til jer, og har sørme fundet et rigtig godt et!

Denne palette fra sleek er superfin og skyggerne ser ud til at være rigtig pigmenterede! Ikke nok med det, så koster den kun 85 kroner! Og nu kan den også fås i Danmark! Har fundet den lige her og jeg overvejer stærkt at bestille den selv! 
Selvom der er rigtig mange brune skygger i min paletter bruger jeg tit denne fra Dior, som er min favoritbrun! Den er simpelthen så flot! Har haft denne i tre år og brugt den i hvert fald en gang om ugen, og man kan næsten ikke se den er brugt. Godt nok er Diors skygger lidt dyre, men de er altså fantastiske!
Denne lille palette er forholdsvis ny, og har før vist den på bloggen, men da den er blevet en af mine favoritter, skal i selvfølgelig lige se den igen! Igen en Dior. Nu kan jeg se at det ser ud som om jeg bruger helt vildt mange penge på øjenskygger - det gør jeg ikke! Eller jo, mine de er dyre, men jeg køber ikke særlig tit nye, og har ikke særlig mange. Jeg vil hellere have få rigtig gode, end en masse der er knap så gode.

_______________________

Nu vil jeg komme tilbage til undervisningen! Efter skole skal jeg over til åbning af en Gina Tricot der åbner lige overfor min skole - hvor fedt er det lige???? :-D


Håber I kunne bruge denne del af min makeup til noget <3 


6 kommentarer:

 1. Hvor er det du bor henne? :) hvis du skal bestille den fra Sleek så kan vi bestille sammen. Har nemlig været forbi idag for at købe den, men der var udsolgt :(

  SvarSlet
  Svar
  1. God idé! :-)
   Jeg bor på Sydsjælland - hvad med dig?

   Slet
 2. Nååå øv

  Bor i ballerup :-(

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var sørens, der går lidt tid før jeg kommer der op igen :-(

   Slet
 3. Den der hedder Naked er såå fin! Holder de godt? og er de nemme at arbejde med?
  Har længe ønsket mig den.

  Ved man kan få den i Sephora i Illum.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja den er SÅ flot, jeg elsker min!
   De forskellige skygger er rigtig pigmenterede og de holder længe - selvfølgelig holder de bedre hvis man bruger primer, og der fulgte faktisk en med i paletten, der er rigtig god! :-)
   Jeg synes den er rigtig nem at arbejde med, har aldrig haft besvær og jeg bruger den hver dag, om det er hverdag eller fest - der er nuancer til alle lejligheder :-D

   Ja, der kan man få den! Jeg kan helt klart anbefale den! <3

   knus!

   Slet