fredag den 2. november 2012

Sidste del af min makeup.

Så er vi allerede nået til sidste del af min makeup! Håber I har syntes om indlæggene :-) 



Vi starter her med min paint pot fra mac! Det er en fantastisk base til øjenskygge, og bruger den næsten hver dag. I sommers brugte jeg den sågar uden øjenskygge over en gang i mellem, og det var ganske fint. Jeg vil snart, når jeg kommer forbi en mac igen, prøve den i en anden farve, da denne er meeeeget neutral :-)



Her har vi så min concealer, og den er F.A.N.T.A.S.T.I.S.K! Igen fra mac (man skulle næsten tro det var mit favoritmærke?!) Jeg er ret heldig med min hud og har sjældent behov for dække, men når det er, sp er denne det eneste der dur for mig! 



Ligeså vigtig som selve makeuppen er ens redskaber, og jeg har endelig, efter lang tids samlen og søgen fundet de perfekte børster for mig!  Jeg har en del forskellige, men det her er dem jeg bruger stort set hver dag. Igen er der en del fra mac, og dem havde jeg sparet op til i noget tid før jeg købte dem, men har på intet tidspunkt fortrudt at jeg har brugt så mange penge på dem, for de er virkelig gode! Så er der en fra Sephora, som snart skal skiftes ud og en fra ELF som er ret ny, men den er jeg blevet utrolig glad for faktisk!

___________

Det var så det! Nu vil jeg smutte tilbage under dynen, er stadig ikke helt på toppen :-(
Men GLÆDELIG J-DAG DERUDE! :-D <3

4 kommentarer:

  1. har du link til blending brushen fra ELF? og det er den man bruger til at blende farven ud med ikke :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Det kan du tro: http://www.eyeslipsface.co.uk/product.asp?prodID=219&currency=DKK

      Jo, det er lige præcis det man bruger den til :-)

      Slet
  2. Jeg kan anbefale dig at købe en paint pot i farven Groundwork, hvis du ønsker lidt mere farve. Den har en rigtig fin brungrå nuance, og er pæn både alene og som underlag. Virkelig en af mine favoritter i makeuppungen!

    SvarSlet
    Svar
    1. Har lige googlet den, og den ser da godt nok flot ud!
      Den skal på min ønskeseddel med det samme :-)
      Tusind tak for tippet!

      Slet